Inici
Història
El Fondo, un barri multicultural
Àlbum de fotos: el barri als anys 60.
L’Informe Joan Mata
Història de l’Anna a Santa Coloma.
Per
Odei Antxustegi-Etxearte
Una experiència vivida.
Per
Agustina Rico
Setanta cinc anys de vida.
Per
Albert Noguera i Carreras
El Fondo, el barri xinés
Per
Odei Antxustegi-Etxearte
La parròquia
Jaume-P. Sayrach
La biografia
Àlbum de fotos
L’home que camina
Tots els llibres de J-P. S
Personatges
Victor i Mar: Lluerna
José, el farmacéutic
Enric Grifo, l’exrector
Entitats
Aspanide, los vecinos entrañables.
Por
José A. Quintillá
Escola d’Adults del Fondo
Per
Albert Folqué
Germina, fruit del iogurt
Per
José A. Quintillá
Laietans, els més a prop del cel
Per
Albert Folqué
Reviure, una casa de acogida
Por
Enric Grifó
Equipaments
Rosselló-Pòrcel. La lluita de l’escola de les mil llengües. Per
Odei A.-Etxearte
Cinquanta anys del col·legi Virgen de las Nieves
Publicacions
Grama, la història
Grama, 50 anys després
Fòrum-GRAMA
Butlletí ‘En el Fondo’
Poble
Fotos
Notícies
Cerca
enelFondo
Inici
Història
El Fondo, un barri multicultural
Àlbum de fotos: el barri als anys 60.
L’Informe Joan Mata
Història de l’Anna a Santa Coloma.
Per
Odei Antxustegi-Etxearte
Una experiència vivida.
Per
Agustina Rico
Setanta cinc anys de vida.
Per
Albert Noguera i Carreras
El Fondo, el barri xinés
Per
Odei Antxustegi-Etxearte
La parròquia
Jaume-P. Sayrach
La biografia
Àlbum de fotos
L’home que camina
Tots els llibres de J-P. S
Personatges
Victor i Mar: Lluerna
José, el farmacéutic
Enric Grifo, l’exrector
Entitats
Aspanide, los vecinos entrañables.
Por
José A. Quintillá
Escola d’Adults del Fondo
Per
Albert Folqué
Germina, fruit del iogurt
Per
José A. Quintillá
Laietans, els més a prop del cel
Per
Albert Folqué
Reviure, una casa de acogida
Por
Enric Grifó
Equipaments
Rosselló-Pòrcel. La lluita de l’escola de les mil llengües. Per
Odei A.-Etxearte
Cinquanta anys del col·legi Virgen de las Nieves
Publicacions
Grama, la història
Grama, 50 anys després
Fòrum-GRAMA
Butlletí ‘En el Fondo’
Poble
Fotos
Notícies
alegria cerda
Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que us plau.
D'acord
Edit with Live CSS