Política de privadessa

Què fem i com protegim les seves dades personals?

 

Qui és el responsable del tractament de les seves dades personals?
Edicions Clariana, SL.
CIF: B65474843
-Via Augusta, 48 -entr. 1a.
08006-Barcelona

Correu electrònic: clariana@clariana.cat

Amb quina finalitat continuarem tractant les seves dades personals?
Tractem les dades personals dels usuaris del web i de la newsletter amb la finalitat d’oferir-los serveis informatius relacionats amb la memòria del barri del Fondo i de Santa Coloma de Gramenet. La finalitat de tot plegat és de tipus polític i cultural. Els responsables d’enelfondo.cat no busquen guanys comercials ni econòmics. La seva actividat és altruista.

Quan temps conservarem les seves dades personals?
Les dades personals es conservaran durant el termini de sis (6) anys de conformitat amb la normativa comptable vigent i, si s’escau, durant deu (10) segons la normativa de prevenció de blanqueig de capitals.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades personals?
La base legal per al tractament de dades és el consentiment que ens va oferir durant la seva recollida.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades personals?
Les dades no es comunicaran a cap altre entitat, excepte en casos d’obligació legal.

Quins són els seus drets en relació amb les seves dades personals?
Pot accedir a les seves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la cancel·lació o supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També podrà sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les teves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular. Per revocar el consentiment a l’enviament de comunicacions i exercir els drets referits anteriorment, només cladrà enviar un correu electrònic a enelfondo.cat@gmail.com.

Si no obtingués una resposta satisfactòria i desitgés formular una reclamació o obtenir més informació al respecte de qualsevol d’aquests drets, pots adreçar-te a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.