Jaume-P. Sayrach l’any 1979 entra a l’Ajuntament, com a independent, en la llista del PSUC, que encapçala el capellà amic Lluís Hernández, elegit alcalde. Jaume-P. Sayrach és nomenat regidor d’urbanisme (1979-1981). El 1981 abandona l’ajuntament i guanya l’examen per dirigir (i fundar) el Centre de Normalització Lingüística l’Heura. El 1987 torna a l’Ajuntament, de regidor de planificació i s’encarrega de la direcció del Pla Estratègic Santa Coloma 2000.

Deixat l’Ajuntament reprèn les activitats culturals (en la línia de Grama i del Club de Debats). El 1999 funda l’associació Fòrum-Grama, que promou la revista mensual del mateix nom (1999-2006). El 2016 posa en marxa l’associació Amics i Amigues del Fondo.
El 2014 l’Ajuntament –a proposta d’un grup d’amics i amigües de Jaume-P feta formalment dos anys abans i refrendada per 300 signatures de persones i entitats de la ciutat lliurades al registre municipal– bateja la sala d’actes de la Biblioteca del Fondo amb el seu nom. El desembre de 2016 el mateix Ajuntament li atorga el premi Ciutat de Santa Coloma.

 

Entrega premi “Ciutat Sta. Coloma” Jaume Patriç Sayrach from Manel Sayrach on Vimeo.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here