Amics i Amigues del Fondo és una associació que té l’objectiu de fomentar la relació entre veïns i veïnes per, conseqüentment, millorar el barri. A través dels actes de l’entitat volen afavorir la trobada de les persones i l’enriquiment humà en un ambient d’amistat i bona convivència.

A part de la cohesió social i cultural dels habitants, l’entitat també vol vetllar per la salvaguarda i la difusió de la memòria històrica del barri, des de que els primers habitants van construir les casetes amb horts fins l’etapa actual d’acolliment dels nous migrants procedents d’arreu del món. Aprofitant la presència de nouvinguts de països i ètnies diferents, volen que la cultura del país s’enriqueixi amb el diàleg, fent de la llengua catalana l’instrument de cohesió.

Va nèixer sota l’ampara de l’associació Fòrum-Grama i se sent hereva del moviment ciutadà que van representar la revista Grama, el Club de Debats i Fòrum-Grama. L’associació la promou un grup de veïns del barri sense ànim de lucre, és independent i no pertany a cap cofessió religiosa ni a cap grup polític. Els promotors de Amics i Amigues del Fondo van ser Teresa Capdevila, Josep Lluís Sánchez Palacio, Pablo Aragonès, Jaume-P. Sayrach i Lluïsa Mateu.

Ser soci és gratuït, només cal comunicar el nom i cognom i el correu electrònic, per així rebre a casa la informació de les activitats de l’entitat i el butlletí En el Fondo. En poden formar part tant els veïns com les persones que treballen al barri, així com tots aquells que hi siguin simpatitzants.

Adreça: C/ Wagner, 19 (Centre Cívic del Fondo)
Telèfon: 610 20 15 89
Correu electrònic: amicsdelfondo@gmail.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here